MOME Alumni Szervezet

MOME Alumni Szervezet

Kedves volt diákunk!

Szeretettel köszöntünk a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem a korábbi Iparművészeti Egyetem volt diákjainak (alumni) szóló honlapján.

1890 óta megközelítőleg 14 ezer öregdiák (alumni) tanult az Egyetemen illetve jogelődjeiben, és jelenleg közel 4 és fél ezerre tehető az öregdiákok létszáma. A MOME Öregdiákok és Barátok Szervezet jelenleg formális tagsági jogviszony, tagdíj és jogi személyiség nélkül működő szervezet, melynek működéséhez a Nemzetközi és Kommunikációs Iroda biztosítja a feltételeket.

A MOME és az öregdiákok kapcsolata

A MOME kiemelt fontosságot tulajdonít annak, hogy volt diákjaival aktív kapcsolatot tartson fenn, hiszen felbecsülhetetlen értékű kapcsolatrendszert biztosítanak a szakmai és üzleti élet szereplői felé, és emellett visszajelzéseik fontosak az egyetemen megszerzett tudás versenyképessége szempontjából is. Az öregdiákok számára az egyetemhez való - reményeink szerint élethosszig tartó - kapcsolódás pedig szakmai támpontrendszert, és a volt tanárokkal, diáktársakkal sokrétű együttműködési lehetőségeket rejt. A MOME Öregdiákok Szervezete az Egyetem és volt diákjai részére ennek a kölcsönösen előnyös kapcsolatnak kereteket ad.

A MOME Alumni tevékenységének tehát célja az egyetemen végzett hallgatók pályafutásának segítése, ennek érdekében betekintést enged számukra az egyetem mai életébe, információkat szolgáltat az egyetemen folyó oktató és tudományos munkáról, segítséget nyújt a csoport- és évfolyam-találkozók szervezésében, valamint a tanulmányok befejezése után is lehetővé teszi számukra az egyetem szolgáltatásainak ingyenes illetve kedvezményes használatát. Az egyetem a MOME Öregdiákok és Barátok Szervezetének tagságát és a vele járó kedvezményeket ajánlja fel azoknak akik bár nem öregdiákok, de az Egyetemért szakmai munka vagy adományok formájában kimagaslót tettek.

Elérhetőségeink:
H-1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
Központi telefon: 392-1193
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.