Hírek és programok

Alumni pályakövetés 2009-ben, 2011-ben és 2013-ban végzettek számára

Kedves egykori Hallgatóink!

Kérjük segítsétek a munkánkat egy diplomás pályakövetés témájú egyetemi kérdőív kitöltésével!

A kutatás a 2009-ben, 2011-ben vagy 2013-ban végzett hallgatókat érinti, a főbb eredményeket a MOME honlapján közzétesszük.

http://kerdoiv.diplomantul.hu/evasys/online.php?p=MOME_DPR

Nagyon köszönjük!

MOME Alumni Program

A projekt az Egyetem által elnyert TÁMOP -4.1.1-08/2/KMR pályázat támogatásával valósul meg, a Központi Diplomás Pályakövető Rendszer (TÁMOP – 4.1.3) előírásainak megfelelően.Tájékoztatjuk arról, hogy a kapcsolatfelvétel alapjául szolgáló személyes adatai a MOME hallgatói adatbázisából származnak. Az adatfelhasználás célja - tudományos kutatás keretében - annak vizsgálata, hogy a MOME hallgatói és végzett hallgatói milyen intenzitással kötődnek az Intézményhez. Az adatkezelést és adatfeldolgozást a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzi statisztikailag összesített formában, „ a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény” rendelkezéseinek betartásával. Amennyiben a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, keresse munkatársunkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen! 

 

1% - MOME Alapítvány

A MOME Alapítvány célja a hallgatók és oktatók munkájának támogatása, és az egyetem eredményeinek közvetítésén túl a társadalom vizuális kultúrájának fejlesztése. Legyen szó az Alumni találkozó, a MOME Maraton vagy az egyetemi infrastruktúra fejlesztésének támogatásáról, az alapítvány anyagi források előteremtésével igyekszik szolgálni az egyetem közösségének igényeit.

Most minden támogató segítségre szükségünk van, ezért kérünk, hogy adód 1%-val támogasd a MOME Alapítvány és az egyetem célkitűzéseit.

A MOME Alapítvány adószáma: 18261808-1-43

A felajánlásokat köszönjük!

1szazalek