Alumni tagság

Alumni tagságot kapnak az egyetem egykori hallgatói, oktatói, kutatói, nem oktató-kutató közalkalmazottai. A tagság nem kötött regisztrációhoz és tagsági díjhoz.

A megfelelő kommunikáció érdekében a MOME külön alumni adatbázist hozott létre, mely segíti a rendszeres kapcsolatot volt diákjaival. Kérjük, hogy az alábbi kérdőívben ennek érdekében add meg, illetve frissítsd adataid, hogy azokat naprakészen tárolhassuk.

Jelen Adatlap elküldésével a résztvevő hozzájárulását adja adatainak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Alumni adatbázisában történő felhasználásához.Tájékoztatunk, hogy adataid kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. Törvényen alapul. Személyes adataid az ún. Alumni rendszer kiépülését szolgálják, melynek célja a volt diákokkal való kapcsolattartás. Az adatokat kizárólag a fenti célra és kizárólag a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem használhatja fel. Tájékoztatunk továbbá arról, hogy jelen adatszolgáltatás önkéntes, jogodban áll adataidnak a megjelölt célra történő kezelésének a megszüntetését kérni. Tájékoztatunk, hogy személyes adataid kezeléséről a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemtől mindenkor tájékoztatást kérhetsz, az adatkezelés ellen tiltakozhatsz, továbbá kérheted személyes adataid helyesbítését, illetve törlését az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen.
 
Jelen adatkezelés a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által elnyert Hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztés a felsőoktatásban (TÁMOP -4.1.1-08/2/KMR) pályázat támogatásával valósul meg. A pályázat neve: “Diplomás pályakövető rendszer, Vezetői információs rendszer és Alumni szolgáltatások fejlesztése a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen” melynek “Alumni Program” programrésze felelős az adatgyűjtésért.