Alumni szolgáltatások

  • Évfolyam-találkozók szervezésében nyújtott segítség, az adatbázisban szereplő volt diáktársak kiértesítése e-mailen. Kérjük megjelölni a meghívni kívánt csoport létszámát, a rendezvény típusát (előadás, beszélgetés, workshop, szeminárium, stb), kik a meghívottak, illetve a meghívó szövegét. Tanszéki találkozó esetén közvetlenül az adott tanszék titkárságához érdemes fordulni. Levelező listákat nem áll módunkban kiadni.
  • Meghívók kiküldése szakmai alumni rendezvényekre, pl. volt diákok kiállításaira az egyetemi hírlevélben. Kérjük, hogy a javasolt üzenetet/hírt a következő e-mail címre küldd el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. . A híranyag a MOME rendszeres elektronikus hírlevelében jelenik meg majd. Fenntartjuk a hírek megválogatásának jogát. Feliratkozás a hírlevélre.
  • Karrier-szolgáltatás, munkalehetőségek (oktatói állások) kommunikálása a tagok felé a rendszeres elektronikus hírlevélben.
  • Az egyetemi felvételi előkészítő, a PreMOME kurzusokból öregdiákok közvetlen hozzátartozóinak (testvér, házastárs, gyerek) 10% kedvezmény. Jelentkezésnél kérjük az öregdiák nevét, tanszékét, a végzés évét, illetve a rokoni kapcsolat pontos megnevezését.
  • A MOME által szervezett továbbképzések, tanfolyamok díjából öregdiákoknak és közvetlen hozzátartozóiknak (testvér, házastárs, gyerek) 10% kedvezmény. Jelentkezésnél kérjük az öregdiák nevét, tanszékét, a végzés évét, illetve hozzátartozó esetében a rokoni kapcsolat pontos megnevezését.
  • A PontON Galéria, a MOME kiállítóterme szeretettel várja öregdiák találkozókra a MOME volt diákjait térítésmentesen a Széll Kálmán tér közelében, projektor rendelkezésre áll. Catering szolgáltatás térítés ellenében igényelhető. Részletekért keresd a Ponton Galériát.
  • E-portfólió, melynek pontos leírását itt találod.